ΕΠΣ Θράκης: Απέκτησε Παπαχρόνη από Γρατινή ο Πανθρακικός

Σημαντική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν για τον Πανθρακικό κάνοντας δικό του τον μέσο Θόδωρο Παπαχρόνη, που μέχρι πρότινος άνηκε στη Δόξα Γρατινής.

Στην Γρατινή αγωνίζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια πραγματοποιόντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Αγωνίζεται τόσο την αμυντική γραμμή της ομάδας όσο και στο κέντρο της ομάδας αφού μπορεί να αγωνιστεί τοσο ως πλαγιος αμυντικός, αλλα και ως στοπερ και αμυντικό χαφ, ενώ την προπροηγούμενη σεζόν, στο φινάλε των πλει οφ λόγω απουσίας γκολκίπερ αγωνίστηκε με επιτυχία αναγκαστικά και ως … τερματοφύλακας.

Ο 21χρονος Παπαχρόνης φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν πρωταθλητής πρόπερσι στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς, παιδί των ακαδημιών του οποίου υπήρξε για περίπου τρία χρόνια. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα του Αλίμου και κατόπιν βρέθηκε σε αυτές των K17 και Κ20 του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θοδωρή Παπαχρόνη.

Ο 21χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού ενώ ερχόμενος στην Κομοτηνή για σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα της Δόξας Γρατινής.

Καλώς ήρθες Θοδωρή στην οικογένεια του Πανθρακικού, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»