ΕΠΣ Έβρου: Από τον Αστέρα Κυψέλης στο Σουφλί ο νεαρός Ιωάννης Ρεντζέπης

Η προεργασία για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Έβρου Σουφλίου είναι σε εξέλιξη, οι άνθρωποι του συλλόγου τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιόλογο και μαχητικό σύνολο.

Τα πρώτα του βήματα εκτός νομού Αιτωλοακαρνανίας κάνει πλέον ο 19χρονος Ιωάννης Ρεντζέπης που πλέον ανήκει στο ρόστερ του Έβρου Σουφλίου. Ο νεαρός αμυντικός εκτός του Αστέρα Κυψέλης που ήταν την περσινή χρονιά έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΑΟ Αγίνιο-Παναγρινιακού, Αχελώου Αγγελοκάστρου και Άτλαντες Αγρινίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στν ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ρεντζέπη Ιωάννη από τον Αστέρα Κυψέλης ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις το διάστημα που συμμετέχει στην προετοιμασία μας.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΟ Αγρίνιο-Παναγρινιακό, Αχελώο Αγγελοκαστρου και Ατλαντες Αγρινίου όλες ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Καλοσωριζουμε τον Γιάννη στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά !!
Συνεχίζουμε!