Super League: Κάτοικος Ηρακλείου από τη νέα σεζόν ο Φάμπιο Στάρτζεον

Οριστική συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικό της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον.

Όπως είχαν αναφέρει τα ρεπορτάζ από τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου (μεταξύ των οποίων και του ThrakisportS), ο Στάρτζεον βρισκόταν πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα και κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο του Ηρακλείου.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας ωστόσο επήλθε τις τελευταίες μέρες, καθώς ξεπεράστηκε το εμπόδιο της Γκιμαράες που διατηρούσε δικαιώματα για τον Πορτογάλο εξτρέμ που καθυστερούσε την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους «Ομιλίτες» και την Φεϊρένσε, ομάδα στην οποία άνηκε και από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΟΞ, έχει επιτευχθεί συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Έτσι ο Φάμπιο Στάρτζεον αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στο επόμενο 24ωρο, έτσι ώστε να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει εν συνεχεία το νέο του συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος που την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Ξάνθης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Συνολικά στους Θρακιώτες μέτρησε 34 συμμετοχές με 2 γκολ και 6 ασίστ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έκει θα συναντήσει τον συμπαίχτη του στον ΑΟΞ, Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, που ήδη έχει αποκτηθεί από την ομάδα του Γιώργου Σίμου.