Πρώην Miss Thraki η καλλονή που μετά τη μπάλα απέσπασε το πρώτο καυτό φιλί του Mr «The Bachelor» (+video)

Αν δεν το έχετε ανακαλύψει, υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα ριάλιτι στον Alpha που τιτλοφορείται «The Bachelor».

Το concept θέλει έναν άνδρα να διαλέγει τη γυναίκα των ονείρων του ανάμεσα σε 20 γυναίκες-υποψήφιες, έπειτα από διαδοχικά ραντεβού και δοκιμασίες. Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Ως πρώτος Έλληνας «Bachelor» επιλέχθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος που μάλιστα έβαλε το βράδυ της Πέμπτης τις γυναίκες να χωριστούν σε δυο ομάδες και να παίξουν… ποδόσφαιρο. Με τις παίκτριες της ομάδας που νίκησε βγήκε για ένα ρομαντικό τζακούσι στην πισίνα και μετά και από εκεί, επέλεξε μία για να βγει μαζί της για πρώτη φορά. Και αυτή η μία είναι Θρακιώτισσα και μάλιστα έχει λάβει και τίτλο στα καλλιστεία Miss Thraki οκτώ χρόνια πριν.

Ο λόγος για την Αναστασία Βοσκανίδου, που έχει παρουσιαστεί ως Σία στο ριάλιτι. Στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη με την ίδια να έχει δηλώσει ότι της αρέσει από αθλήματα η ιππασία και η ενόργανη γυμναστική. Επίσης, έχει απασχολήσει τα μίντια για τις πλαστικές που έχει πραγματοποιήσει αλλά και για την αποτυχημένη προ διετίας συμμετοχή της στο GNTM.

Ο γοητευτικός εργένης πήγε λοιπόν την Σία βόλτα με σκάφος στη θάλασσα, κολύμπησαν και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια, άλλαξαν outfits και έβαλαν πιο επίσημα ρούχα και δείπνησαν στην παραλία με κεριά και βιολιά να παίζουν μουσική (και τις κάμερες πάντα να παρακολουθούν και να καταγράφουν). Εκεί που μιλούσαν για το μέλλον… ο Παναγιώτης έσκυψε και φίλησε με πάθος την πανέμορφη Αναστασία.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος που δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του Bachelor σε αυτά τα πρώτα επεισόδια, αφού 20 γυναίκες σφάζονται για πάρτη του, είναι 30 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία, ενώ ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο. Με τη συμμετοχή του στο Nomads 1, έγινε ευρέως γνωστός και στη συνέχεια τον είδαμε στα μαστορέματα του Dot, στον Σκάι.

Μετα το ποδόσφαιρο, τα τζακούσια, την επονομαζόμενη τελετή των Ρόδων και την αποχώρηση δύο κοριτσιών, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του “The Bachelor” εγκαταστάθηκαν στην εντυπωσιακή βίλα και κοιμήθηκαν το πρώτο βράδυ τους εκεί. Την αμέσως επόμενη ημέρα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τις επισκέφτηκε και έκατσαν όλοι μαζί για πρωινό στον κήπο. Η Βοσκανίδου μιλώντας με τις άλλες κοπέλες δήλωσε πως ο γοητευτικός εργένης θα επιλέξει για το πρώτο ραντεβού αυτή που είναι πιο κοντά στο γούστο του. Τελικά, ο Παναγιώτης επέλεξε… την ίδια! “Σήμερα για το πρώτο ραντεβού επέλεξα μια κοπέλα που μου έβγαλε αυθορμητισμό, ευαισθησία και εξωστρέφεια. Αυτή η κοπέλα είναι η Σία” αποκάλυψε ο Παναγιώτης. 

Οπως γίνεται αντιληπτό, στα social media γίνεται ένας μικρός χαμος για αυτήν του την επιλογή αλλά και για το πρώτο παθιασμένο φιλί. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε…