Β’ Εθνική: Και με τη «βούλα» στον Λεύκιππο Ξάνθης ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου

Ο Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την επίσημη συμφωνία με τον 18χρονο ύψους 2,02 φόργουορντ Αριστείδη Παπαθεοδώρου.

O νεαρός φιλόδοξος αθλητής ολοκλήρωσε όλη την προετοιμασία με τον σύλλογο της Ξάνθης και έκανε το ντεμπούτο του με την U-20 του Λεύκιππου εναντίον της Ασπίδας στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, πετυχαίνοντας μάλιστα 5 πόντους.

Πλεόν ανήκει επίσημα το ρόστερ του κόουτς Βαχαρίδη στην προσπάθεια της ομάδας για το νεό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ερχόμενης σεζόν 2020-21.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Λεύκιππος Ορόσημο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αριστείδη Παπαθεοδώρου. Η απόκτηση του φέρελπι καλαθοσφαιριστή εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου να “στηρίξει” το νεανικό του στοιχείο στο ρόστερ. O 18χρονος αθλητής συμμετείχε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Λεύκιππου Ορόσημο και ακολούθως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σε ό,τι αφορά την συνεργασία μαζί του.
Ο Αριστείδης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 4/9/2002 και έχει ύψος 2.02. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Βουλγαρία και μετέπειτα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ηρακλή, στον οποίο μετακόμισε. Μάλιστα, ο νυν καλαθοσφαιριστής του Λεύκιππου Ορόσημο το καλοκαίρι του 2019 πήρε μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του “Γηραιού” ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.
Ο Παπαθεοδώρου, ήδη, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Λεύκιππου (Κ-20), μιας και αγωνίστηκε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Αριστείδη Παπαθεοδώρου υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!»