Από 10 πόντους Δαλακούρας και Μιγιαήλοβιτς στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Πολόνια Λονδίνου

Στην πρώτη εμφάνιση του ο Ανέστης Δαλακούρας ήταν εκ των κορυφαίων της Πολόνια, όμως οι 10 πόντοι που πέτυχε δεν έφταναν για την αγγλική ομάδα στο πρώτο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν ανεβασμένοι και συνέτριψαν την αγγλική Πολόνια του βασικού σε όλο το φιλικό Ανέστη Δαλακούρα με 3-0 (25-14, 25-14, 25-15) δείχνοντας ότι οι Βρετανική ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα, ειδικά με δεδομένο ότι βάζει ως στόχο της μια καλή παρουσία στο Champions League.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός που είχε στην σύνθεση του τους πρώην του Εθνικού, Σταυρο Κασαμπαλή και Νικολα Μιγιαήλοβιτς έδειξε εξαιρετική εικόνα και αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο Ανέστης Δαλκούρας αγωνίστηκε σε όλα τα σετ όντας ο βασικός ακραίος της ομάδας και κορυφαίος παίχτης της Πολόνια τόσο στο σκοράρισμα όσο και γενικότερα με 10 πόντους (10/23 επ., 70%υπ.-43%αρ.).

Για τους “ερυθρόλευκους” ο Μιγιαήλοβιτς σημείωσε 10 πόντους (9/20 επ., 1 άσσος, 78%υπ.-44%αρ.) και ο Κασαμπαλής αγωνίστηκε ως αλλαγή χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο.