Απάντηση Πανθρακικού στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την κατάσταση του ΔΑΚ Κομοτηνής

Ο θόρυβος που προκλήθηκε μετά την ανάρτηση του προέδρου της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής προκάλεσε την απάντηση του… Πανθρακικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή στο Σουπερ Καπ, θα έχουν φέτος ως κοινή έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο όπως άλλωστε και η γυναικεία ομάδα της Ροδόπης ’87.

Στον Πανθρακικό φαίνεται ότι αισθάνθηκαν μετά την ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου να δικαιολογήσουν την κατάσταση, για την οποία την ευθύνη φέρει πρωτίστως ο Δήμος Κομοτηνής ως ιδιοκτήτης του σταδίου, διευκρινίζοντας ότι έχει προγραμματιστεί η σπορά αλλά δεν έγινε ακριβώς λόγω της διεξαγωγής του Σουπερ Καπ.

Η ανακοίνωση – απάντηση του Πανθρακικού:

Με δεδομένο πως το ΔΑΚ Κομοτηνής αποτελεί ταυτόσημο του Πανθρακικού και προτεραιότητα μας αποτελεί η καλύτερη του λειτουργία, ως Πανθρακικός οφείλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι είμαστε ενήμεροι από τον Ιούλιο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής αλλά και την ανάγκη σποράς και αποκατάστασης του χλοοτάπητα από την αρμόδια Δημοτική Εταιρία “Νέστωρ Τσανακλή Α.Ε.”.
Μάλιστα, κατόπιν της αρμονικής συνεργασίας που έχουμε εδώ και χρόνια με τους υπευθύνους του γηπέδου, έχουμε ενημερωθεί πως η σπορά είχε προγραμματιστεί και άλλαξε ημερομηνία για την ερχόμενη Τετάρτη ακριβώς λόγω του τελικού του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχουμε ηδη αιτηθεί την παραχώρηση έτερου γηπέδου του νόμου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο ΔΑΚ.
Τόσα χρόνια υπάρχει άριστη συνεργασία και φροντίδα των ανθρώπων της Δημοτικής Επιχείρησης και της Διοίκησης του Πανθρακικού καθώς ταυτίζεται η αγάπη μας για την πόλη και τις υποδομές στις οποίες φιλοξενείται ο Πανθρακικός.