Β’ Εθνική: Φιλική επικράτηση του Λεύκιππου κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης

Ο Λεύκιππος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Ασπίδας Ξάνθης με 53-63 στο Κλειστό Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου», ενόψει της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα σεζόν.

Το περασμένο Σάββατο οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με την U-20 του Λεύκιππου να παίρνει την πρόκριση στο ίδιο γήπεδο της αντίστοιχης της Ασπίδας.

Το σημερινό παινχίδι ήταν φιλικού χαρακτήρα, με την ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη να μπαίνει πολύ δυνατά και να προηγέιται με διαφορά 18 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (8-26), την οποία κράτησε μέχρι το ημίχρονο. Στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και το τρίτο δεκάλεπτο, με την Ασπίδα να κλείνει την διαφορά στους 10 πόντους στο τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να αποσπάσει κάτι πειρσσότερο από το παινχίδι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λεύκιππος συνεχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του, έστω και με την U-20, με την οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΓΑΣ Κομοτηνή για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό Κομοτηνής.

Τα δεκάλεπτα: 8-26, 28-45, 40-56, 53-63