Σκέψεις Ανδρεάδη: «Ίσως αποσυρθώ από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς» (+video)

Βόμβα μέσω της media day της Volley League Ανδρών έριξε ο Εβρίτης πολύπειρος κεντρικός του Μίλωνα, Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Εβρίτης κεντρικός μίλησε στην κάμερα της Volley League για την φετινή του εμπειρία από την προετοιμασία του με τον Μίλωνα, έθεσε τους στόχους ενώ έριξε και την βόμβα ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς.

Αρχικά δήλωσε:

«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πάει τέλεια. Ο Μίλωνας παρόλο που φέτος ανέβηκε πάλι στη Volley League έχει πολύ καλή οργάνωση και αποτελείται από επαγγελματίες ανθρώπους, όπως ο μάνατζερ Δημήτρης Δημητρακόπουλος αλλά και ο Σάκης Ψάρρας, με τον οποίο παλιότερα ήμασταν συμπαίκτες και πλέον τον έχω προπονητή. Θα δίνουμε κάθε ημέρα το 100% για να κρατήσουμε αρχικά τον Μίλωνα στην κατηγορία».

Για το φετινό ρόστερ του Μίλωνα και για το πως μεταδίδει την εμπειρία του στους νεότερους: «Μου αρέσει πολύ ο ρόλος και τον είχα σε κάθε ομάδα που έπαιζα. Τις εμπειρίες που έχω θέλω να τις μεταλαμπαδεύσω στους νεότερους αθλητές και να τους βοηθήσω εντός και εκτός γηπέδου. Οτιδήποτε και αν χρειαστούν εγώ θα είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ φέτος. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου θεωρώ πως είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και αυτοί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν φυσικά να κοντράρουν αυτές τις ομάδες και ο στόχος του Μίλωνα είναι η παραμονή».

Για το αν θα είναι φέτος η τελευταία του σεζόν: «Θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες. Θεωρώ πως έχω 1-2 χρόνια ακόμα, βοηθάει και η θέση του κεντρικού. Ίσως γίνει όμως κάποια αλλαγή στο τέλος της σεζόν και σταματήσω».