Η αβάσταχτη ελαφρότητα των μελών της ΕΕΑ και η σύγκριση των φακέλων Δόξας Δράμας και Ξάνθης

Του Νίκου Καστανίτη

Στη μαγική χώρα που ζούμε, δεν πλήττει ουδείς! Απ’ τους αρνητές της μάσκας ως τους τραμπούκους γονείς! Απ’ τους πολεμιστές του πληκτρολογίου ως τα γελοία θρασίμια της μειονότητας που μιλούν για ανεξάρτητη Θράκη και κινούνται στις παρυφές της νομιμότητας, αν δεν την ξεπερνούν!
Απ’ τους ανύπαρκτους δημοτικούς “άρχοντες” ως την απίθανη κεντρική εξουσία που προβάλλεται απ’ τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ με στημένα γκάλοπ! Απ’ τον αστείο Μπογδάνο, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον θλιβερό Λοβέρδο στους Πολάκηδες, ένα τσιγάρο δρόμος…

Και μέσα σ’ όλα το μάθαμε κι αυτό!!! Αφανής χρηματοδότης (καθ’ ομολογία του ιδίου…), αποφυλακισθής για κακουργήματα! Ο νέος ιδιοκτήτης της Δόξας, εκ Κρήτης ορμόμενος ως νέος μακεδονομάχος, για την ανάδειξη της ιστορικής ομάδας της Δράμας!
Αν όντως έχουν βάση οι φήμες, προβλέπω η κυρά Ειρήνη, η Μαρούπαινα της ΕΕΑ να πίνει τσικουδιές σύντομα στο νησί! Και λογικά τα βαφτισιμιά της οικογένειας του αγοραστή θά’ ναι οι πρώτοι πληροφοριοδότες! Κι ο πρόεδρος της ΕΕΑ όντας κρητικός θα παράσχει αφιλοκερδώς τις δικές του πληροφορίες! Τέλος κι ένα ραντεβού με Μαρινάκη κι Αυγενάκη, θα επισφραγίσει το “άμεμπτον κι αδιάβλητον” της ομόφωνης έγκρισης…

Και ομοθυμαδόν τα ΜΜΕ της πατρίδας μας θ’ αναφωνήσουν: “Μα πόσο κομψή είν’ η κ. Μαρέβα”!!!                                                               

Αλλά για όλο αυτό το χυδαίο κι ελεεινό οικοδόμημα που αποφάσισε τον αφανισμό της ομάδας της Ξάνθης, ουδείς έχει παραιτηθεί! Ουδείς έχει απολογηθεί!
Υ.Γ. Η ΕΕΑ ακόμη ελέγχει το φάκελο της Ξάνθης…