ΕΠΣ Έβρου: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Θεοδωρίδη προς τον Ατρόμητο Άβαντα

Μετά από ένα χρόνο στον Ατρόμητο Άβαντα ο Νίκος Θεοδωρίδης αποχωρεί αισθανόμενος ότι βοήθησε την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να άφησε τους ανθρώπους της διοίκησης ευχαριστημένους από την προσπάθεια που κατέβαλε.

Η επιλογή του να αγωνιστεί με ομάδα του Ατρόμητου Άβαντα τον χαροποίησε καθώς κατάφερε μαζί της να πετύχει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις γνωρίζοντας εξαίρετους ανθρώπους. Εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα και να τα ξαναπούνε.

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή αναφέρει:

«Η παραμονή μου στον Ατρόμητο Αβαντα έφτασε στο τέλος της. Το καλοκαίρι του 2019 επέλεξα να αγωνιστώ στον Ατρόμητο. Ήταν μια επιλογή που μου έδωσε μεγάλη χαρά.
Η λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019/2020 βρήκε την ομάδα του Άβαντα πρωταθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι αγωνίστηκα και συνέβαλα τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή και στην επίτευξη του στόχου του συλλόγου. Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από αυτήν την αγωνιστική περίοδο στον Ατρόμητο.
Γνώρισα ανθρώπους (αθλητές, παράγοντες, φιλάθλους της ομάδας) με τους οποίους επιθυμώ και κρατάω επαφή και επικοινωνία. Μοιράστηκα αρκετό χρόνο εντός και εκτός αποδυτηρίων με τους συναθλητές της ομάδας. Γευτήκαμε τη χαρά της νίκης σε πολλά παιχνίδια. Αντάλλαξα απόψεις και γνώμες με άτομα – παράγοντες του συλλόγου. Η επικοινωνία μου και η επαφή μου με τους ανθρώπους της διοίκησης ήταν εξαιρετική.
Ο υπέροχος αυτός κύκλος έκλεισε. Ελπίζω οι άνθρωποι της ομάδας να χάρηκαν με την παρουσία μου στην ομάδα και να έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλα. Εύχομαι στον Ατρόμητο Άβαντα να έχει καλή συνέχεια και μια υγιή νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Εις το επανιδείν.»