Συγκλονιστικό μήνυμα Αβραάμ για το αντίο του «Τόρο»: «Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα»!

Με ένα μακροσκελές αλλά ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα συνοδεύει την ανάρτηση του ο επί χρόνια συμπαίκτης στον Ολυμπιακό αλλά και «κολλητός» φίλος του Βασιλή Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχετικά με την αποχώρηση του πρώτου από την ενεργό δράση.

Στο δικό του (ομολογουμένως συγκινητικό) μήνυμα ο Αβραάμ κάνει μία.. αναδρομή της γνωριμίας του με τον Ξανθιώτη πρώην ακραίο μπακ όταν βρισκόταν ακόμη σε πολύ νεαρή ηλικία, δηλώνοντας παράλληλα ευλογημένος που υπήρξαν συμπαίκτες· ενώ στο τέλος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον «Τόρο».

Παρακάτω, το κείμενο του Αβραάμ:

«Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση…Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επί ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν… έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια… Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια . Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας.»

Ολόκληρη η ανάρτηση:

View this post on Instagram

Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κανω μια εξαίρεση…Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επι ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν… εχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια… Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια . Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας. @vasilistorosidis35 #olympiacosfc

A post shared by Avraam Papadopoulos (@papadopoulos.avraam) on