ΕΠΣ Έβρου: Το ρεκόρ του Θεμελή στον Ορέστη έσπασε ο 14χρονος Θανάσης Χρηστούδης

Ο Θανάσης Χρηστούδης ήταν ανάμεσα στους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα του Ορέστη Ορεστιάδας, στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου.

Τι κι αν είναι μόλις 14 ετών; Ο Θανάσης Χρηστούδης (γεννημένος στις 03/06/2006), γιος του γνωστού προπονητή Χρήστου Χρηστούδη, σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή με την αντρική ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας (φώτο Νίκος Κουκλατζης). Έτσι έγινε ο νεότερος σκόρερ στην 93χρονη ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας σε ηλικία 14 ετών 3 μηνών και 11 ημερών.

Το μέχρι πρότινος ρεκόρ ανήκε στον Θωμά Θεμελή που είχε σκοράρει σε ηλικία 14 ετών 5 μηνών και 17 ημερών και αγωνιζόταν και αυτός στον αγώνα.

Ο 14χρονος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ερρίκου Μπακογιάννη στον αγώνα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου τη περασμένης Κυριακής στην Ορεστιάδα με αντίπαλο τον Ηρακλή Σαγήνης.

Για την ιστορία η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά επικράτησε με 5-1 του Ηρακλή Σαγήνης και συνεχίζει στην Β’ Φάση που θα αντιμετωπίσει πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά τον ΑΟ Νεοχωρίου. Εκτός του Χρηστούδη δυο γκολ πέτυχε ο Χρήστος Σιγρέκης και ενα ο Θωμάς Θεμελής και Ερρίκος Μπακογιάννης.