Το ακατάσχετο υβρεολόγιο με αφορμή τις αλλαγές στην Ξάνθη, ο Κούγιας, η Μαρούπα και ο Ξυνίδης

Του Νίκου Καστανίτη

Ήθος άηθες! Καιρός για ηρεμία και σοβαρότητα!
Καθημερινώς γινόμαστε μάρτυρες σχολίων που αφορούν την Ξάνθη! Κι άντε στις ιστοσελίδες της περιοχής, θεμιτό ως κι αναγκαίο! Αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο βλέπουμε πως η αγοραπωλησία των μετοχών της Ξάνθης, γίνεται αφορμή για ακατάσχετο υβρεολόγιο ηλιθίων κι αγενών οπαδών του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού κυρίως και δευτερευόντως Παναθηναϊκού και ΑΕΚ…

Μελαγχολείς αλλά κι αισθάνεσαι περήφανος αν είσαι φίλαθλος ή οπαδός της Ξάνθης! Η δικαίωση της Ξάνθης, αφορμή για διαδικτυακό ανταρτοπόλεμο! Μας δίνει δίκιο ως κι η…Μαρούπα!
Ποιο αρμόδιο όργανο της πολιτείας θα ελέγξει την ψυχοσύνθεση κι άλλες παραμέτρους τέτοιων προσώπων; Αυτών που αποφάσισαν “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”; Μήπως τελικώς οι επώνυμοι δικηγόροι, Κούγιας και Μαρούπα, αυτού του τόπου θέλουν ψυχοθεραπεία;
Άκουσα το διάλογο Μύρτσου και Κούγια… Ο δημόσιος εξευτελισμός, έστω και από Μύρτσο, ήταν τουλάχιστον απολαυστικός!
Διάβασα και τις απόψεις του κ. Ξυνίδη. Συμφωνούμε όλοι μαζί του!

Δύο παιχνίδια προχθές με τα οποία άρχισε το νέο πρωτάθλημα και είδαμε δύο διαμαρτυρίες ομάδων!
Για την περίπτωση της Λάρισας, μόνο γέλιο και ειρωνικά σχόλια μπορώ να κάνω. Αλλά για της Λαμίας, μάλλον έχουν δίκιο οι Ρουμελιώτες! Άλλωστε ο Άρης, ανήκει στο άρμα του Πατριάρχη Πειραιά κι απολαμβάνει τις ευλογίες του.

Για τη Λάρισα όμως, κι αφού οι οπαδοί της πλέον ιστορικής επαρχιακής ομάδας αποδέχονται το “Νέο Ναπολέοντα”, ας περιμένουν και το Βατερλώ τους.

Αυτά και σε αναμονή των κοσμογονικών εξελίξεων στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.