Λύγισε και δάκρυσε on camera στο «αντίο» ο Βασίλη Τοροσίδης! «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα…»

Ο Βασίλης Τοροσίδης ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του με την κατάκτηση του νταμπλ, λυγίζοντας on camera όταν αναφέρθηκε στην επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο «Τόρο» μίλησε στην κάμερα της Cosmote και στο φινάλε των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Αρχικά ρωτήθηκε αν αυτος ήταν ο ιδανικός επίλογος…

«Σίγουρα ήταν μια απίστευτη χρονιά γιατί πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Βάση ποδοσφαιρικής εικόνας αποκλειστήκαμε άδικα από τη Γουλβς και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα βήμα παραπάνω και να δώσουμε επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα.
Είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστώ τα παιδιά καθώς έγινε αυτό που ήθελα καθώς ήθελα να κατακτήσουμε τα πάντα αν αποφασίσω την απόσυρση μου και ήθελα να είναι με τον καλύτερο τρόπο. Πιστευω οτι αυτό έγινε. Ευχαριστώ το σταφ, τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία ώστε να είμαι εδώ και να λέω αυτά σήμερα».

Ξάνθη, Ολυμπιακός, Ρόμα, Μπολόνια, ξανά Ολυμπιακός, πάνω απο 100 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, έξι πρωταθλήματα, επτά κύπελλα…
«Επτά πρωταθλήματα, εγώ μετράω και το μισό»

Τι σου μένει;
«Κακά τα ψέματα δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα ή απογοητεύεται εύκολα. Η καριέρα μου ήταν καλή, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, έπαιξα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας οπότε η επιλογή που είχα κάνει ήταν απόλυτα σωστή».

Κάπου εκεί ο Βασίλης Τοροσίδης λύγισε…

Δείτε το βίντεο…