Γ’ Εθνική: Στην Ελπίδα Σαπών ο Φίλιππος Δημητριάδης! Παίζει με Βιστωνίδα και αποχαιρετά τον Ζυγό

Στην Ελπίδα Σαπών και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται και φέτος ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Ζυγού Φίλιππος Δημητριάδης.

Ο γιος του πρώην παλαιμάχου ΑΟΞ, Αρη, Καλαμαριάς και πρώην προπονητής του Ζυγού και πλέον των ακαδημιών του ΑΟΞ Γιάννη Δημητριάδη, συμφώνησε με την Ελπίδα Σαπών αφού θα μένει μόνιμα Κομοτηνή ως φοιτητής ΤΕΦΑΑ.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 13/08/2002) που φέτος είχε 2 γκολ στο πρωτάθλημα και το πρώτο στην ιστορλια τουΗρακλή με φαουλ στην Γ’ Εθνική, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ξάνθη, στην οποία αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής.

Ο Δημητριάδης έχει συμφωνήσει εδω και μέρες με την Ελπίδα Σαπών, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Πανθρακικού, της Αλεξανδρούπολης, του Άρη Αβάτου και του Ορφέα Ξάνθης με τον οποίο βρέθηκε και στην προετοιμάσια του, ωστόσο προτίμησε την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετά από σύσταση πρώην παίκτη της ομάδας. Ο Δημητριάδης απλά θα καθυστερούσε να βρεθεί στην προετοιμασία της Ελπίδας αφού ηθελε να βοηθήσει τον Ηρακλή Ζυγού σε κάποια παιχνίδια κυπελλου αλλά και πρωταθλήματος με τελευταίο πιθανότατα αυτό με την Βιστωνίδα.