Γ’ Εθνική: Φιλική ήττα από τους Αμπελόκηπους Δράμας για την Θαλασσιά

Την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της έδωσε η Αναγέννηση στο γήπεδο της Θαλασσιάς κόντρα στην πρωταθλήτρια ΕΠΣ Δράμας και αντίπαλο της στη Γ’ Εθνική ΑΕ Αμπελοκήπων, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Ύστερα από μία σειρά φιλικών αγώνων με αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών της Ξάνθης, η Αναγέννηση Θαλασσιάς αντιμετώπισε στο γήπεδο της την ΑΕ Αμπελοκήπων, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό στο οποίο μπορεί να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων της στη Γ’ Εθνική.

Στην εξέλιξη της αναμέτρησης, το γρήγορο γκολ της ΑΕ Αμπελοκήπων επηρέασε την εικόνα της και ανάγκασε την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού να περιοριστεί στο αμυντικό κομμάτι, στο οποίο έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία. Δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και το 0-1 παρέμεινε.

Αυτό ήταν το δέκατο φιλικό παιχνίδι για την Αναγέννηση και το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει αργότερα δίνει αρκετό χρόνο ακόμη ώστε να φανεί ακόμη πιο έτοιμη στις υποχρεώσεις της.