Μαρούπα «διαψεύδει» την ΠΑΕ Ξάνθη και ανοίγει διάλογο μέσω ThrakiSportS με φίλους του ΑΟΞ

Μπορεί η ΠΑΕ Ξάνθη να ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι «ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την μεταβίβαση μετοχών από την Insports ΙΚΕ στην εταιρεία MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ», αλλά το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα διέψευσε με δημόσια τοποθέτησή της αυτήν την ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την εξής ανάρτηση:

Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ
Επειδή έχει ξεκινήσει νέος γύρος παραπλάνησής σας,
Σας ενημερώνω ότι η Εεα έδωσε άδεια στην εταιρεία ΜAZCON INVESTMENTS IKE να αγοράσει την ΠΑΕ ξανθη, αφού έλεγξε την φερεγγυότητα της, σύμφωνα με τον αθλητικό νομο.
Μόνο αυτό αποφασίσαμε.
Μια εταιρεία εξέφρασε δήλωση ενδιαφέροντος. Και της δόθηκε άδεια.

Νωρίτερα με αφορμή την ανάρτηση του ThrakiSportS με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη και απαντώντας σε διαδικτυακά σχόλια αναγνωστών – οπαδών της Ξάνθης, είχε σπεύσει να διευκρινίσει:

«Διαβάστε τον νομο.
Δεν εγκρίναμε καμία μεταβίβαση.
Δώσαμε ΑΔΕΙΑ για να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος.
Όταν αγοράσει κι έρθει η μεταβίβαση για έγκριση θα δούμε από ποιον αγόρασε και τι θα εγκριθεί»
.

Παράλληλα, προέτρεψε τους αναγνώστες – φιλάθλους:

«Κάντε την χάρη στον εαυτό σας να αμφιβάλλετε για όσα ακούτε από άσχετους πληρωμένους προπαγανδιστές που παριστάνουν τους παντογνώστες ή συνειδητά κατευθύνουν την κοινή γνώμη με ψέμματα εξαπατώντας σας!
Όταν διαβάσετε την απόφαση και τον νομο μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή»
.

Εντονα της επιτέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Μάκης Τζάτζος, ενώ σε διάλογο με γνωστή οπαδό του ΑΟΞ που απείλησε να την κάνει την πιο φανατική φίλαθλο της ομάδας, της Ξάνθης, η Ειρήνη Μαρούπα απάντησε με ένα like και το ακόλουθο σχόλιο:

«Αγαπώ όλες τις ακριτικές ομάδες. Ιδίως των περιοχών που πονούν περισσότερο. Γι αυτό δεν υποβίβασα την ξανθη. Για εθνικους λόγους. Κι απέδειξα έμπρακτα όσα λέω Και πιστεύω».

Οταν στη συνέχεια του διαλόγου η γνωστή οπαδός της Ξάνθης την προσκάλεσε στην πόλη αλλά της έκανε και το παράπονό της ότι «αμφιβαλατε και λέγατε πως μας αγόρασε ο Σαββίδης», ενώ «εμεις εδώ τον Πανόπουλο τον ξέρουμε 30 χρόνια, ειναι πολύ γάτα για να έκανε τέτοια βλακεία όσο απελπισμένος και να ήταν να πουλήσει γιατί βαρέθηκε», η Μαρούπα απάντησε:

«Με μεγάλη μου χαρά. Όσο για τον Πανόπουλο το έκανε και δεν είχε το κουράγιο ούτε στα ψέμματα να έρθει στην επιτροπή να υπερασπιστεί την καημένη την ομάδα. Απλώς την παράτησε στην τύχη της».

Η Μαρούπα δέχθηκε και στο προσωπικό της προφίλ πολλά ερωτήματα ενώ μεταξύ άλλων, στις απαντήσεις που έδωσε, βγαίνει η είδηση ότι η ίδια εκτιμά ότι φάκελος της Ξάνθης δεν θα έχει ππρόβλημα να πάρει αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ η απόφαση που έλαβε περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης ήταν η δυσκολότερη της ζωης της.