Football League: Επίσημα στην Ρόδο ο Χουσεΐν Μουμίν

Παίκτης της Ρόδου είναι και επίσημα ο Χουσεΐν Μουμίν.

Ο 33χρονος Ροδοπίτης μέσος βρίσκεται καιρό στην Ρόδο αγωνιζόμενος σε αρκετά φιλικά μαζι με τους Πεχλιβανόπουλο, Μακρυδημητρη, Χασομέρη αποχορώντας μετά από μια διετία από τα Χανιά. Mαλιστα θα ειναι ένας εκ των 5 αρχηγών της ομάδας.

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 24 Μαρτίου 1987 και ξεκινησε από τον Πανθρακικό. Μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, όπου συνολικά μέτρησε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Πανσερραϊκό (Football League), ενώ το 2008 εντάχθηκε στον Παναιτωλικό, όπου έμεινε μέχρι το 2014, πανηγυρίζοντας ανόδους από τη Γ’ Εθνική στη Football League και από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στη Super League. Στη συνέχεια έπαιξε μια σεζόν στη Λαμία (2014-2015), δύο στα Τρίκαλα (2015-17) και μία στον Αρη, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Super League. Ακολούθησε ένα εξαμηνο σε Ηρακλή και 1,5 χρόνος στα Χανιά, ενω ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Η ανακοίνωση της Ροδου: «Με ιδιαίτερη χαρά η Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χουσεΐν Μουμίν.

Ο παίκτης έχει αγωνισθεί στα Χανιά, στον Ηρακλή, στον Άρη Θεσσαλονίκης, στα Τρίκαλα, στη Λαμία, στον Παναιτωλικό, στον ΠΑΟΚ, σε Πανσερραϊκό και Πανθρακικό.

Έχει 67 συμμετοχές στη Super League και 222 στη Football League.

Ο Χουσεΐν Μουμίν έρχεται στη Ρόδο για να συμβάλει στην αναβάθμιση της ομάδας μας και να προωθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του το όραμα και τη δυναμική της μεγάλης ανόδου στην μεγάλη κατηγορία!

Από τη διοίκηση της ομάδας μας έγινε γνωστό πως η συγκεκριμένη μεταγραφή χαρίζεται στον απλό φίλαθλο της Ρόδου που θα είναι κοντά στην ομάδα στην μεγάλη προσπάθεια επιστροφής!».