ΕΠΣ Ξάνθης: Οριστική η αποχώρηση και δεύτερης ομάδας από την Α’ Κατηγορία

Οριστική είναι τελικά η αποχώρηση και δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όπως είναι γνωστό, ο Εχίνος Σπορ δεν ξεκίνησε καν αλλά όπως φάνηκε μετά την πρώτη εβδομάδα της αγωνιστικής δράσης και γράφτηκε την Πέμπτη και στο ThrakiSportS, υπάρχει πλέον και δεύτερο σωματείο που αποχωρεί.

Ο Άτλας Σελίνου απέστειλε σχετικό έγγραφο και για τον λόγο αυτόν στους ορισμούς των διαιτητών, το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν υπήρχε το ζευγάρι του με τον Απόλλωνα Διομήδειας. Η ομάδα του Σελίνου καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην βαθμολογί και υποβιβάζεται στη Β’ Κατηγορία, εφόσον τη νέα σεζόν αποφασίσει να κατέβει να αγωνιστεί.

Ο Ατλας Σελίνου με το ζόρι συμπλήρωνε ενδεκάδα στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν, για το κύπελλο προ δεκαημέρου και για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή.

Οι βαριές ήττες έκαναν πιο βαρύ το κλίμα και δεδομένης της έλλειψης ρόστερ, ελήφθη η απόφαση να αποσυρθεί η ομάδα και να μείνουν ελεύθεροι οι παίκτες ώστε να διαπραγματευτούν που θα συνεχίσουν. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται άλλωστε στο τέλος του μήνα, οπότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο να μην χαθεί η χρονιά για αυτούς που είχαν μείνει στην ομάδα.

Σε αντίθεση με τον Εχίνο που δεν δήλωσε καν συμμετοχή, ο Ατλας Σελίνου όχι μόνο συμμετείχε στην κλήρωση αλλά αγωνίστηκε. κατά συνέπεια, βάσει ΚΑΠ, εφεξής θα χάνει όλους τους αγώνες του στα χαρτιά με σκορ 3-0 και προφανώς η αντίπαλός του κάθε αγωνιστική θα κάνει ρεπό, αρχής γενομένης αυτήν την Κυριακή με τον Απόλλωνα Διομήδειας.