Προπονήτρια στις ακαδημίες της Αργώ Βόλου η Παρισάκη

Η πρώην αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Ιωάννα Παρισάκη την φετινή χρονιά θα μετακομίσει στην πατρίδα της, τον Βόλο για χάρη της Αργώ Βόλου.

Εκτός του αγωνιστικού κομματιού, όπου η νεαρή ακραία θα είναι το μεγάλο και δυνατό όπλο της ομάδας στην Α2 Γυναικών, θα ξεκινήσει την ενασχόληση της με τις ακαδημίες της Αργώ Βόλου, θέλοντας έτσι ο σύλλογος να εκμεταλλευτεί τις παραστάσεις και τις εμπειρίες της.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Το όραμα του συλλόγου μας και κατ’ επέκταση η ανάγκη μας να υπηρετούμε το άθλημα και να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας την δυνατότητα να αθλούνται και να μαθαίνουν Βόλεϊ από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου μας συνεχίζεται.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η σπουδαία αθλήτρια και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης Ιωάννα Παρισάκη αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στις ακαδημίες μας. Η Ιωάννα θα έχει υπό τον έλεγχό της τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου μας στο γυμναστήριο του 4ου Λυκείου Βόλου.,και θα αναλάβει και το τμήμα beach volley τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Ιωάννα είναι μια αθλήτρια με εξαιρετικά γεμάτο επιτυχίες βιογραφικό που είναι έτοιμη να μεταδώσει στις καινούριες αθλήτριες των ακαδημιών μας με πολύ όρεξη και αγάπη για το άθλημα. Αποτελει σπουδαία προσθήκη στο προπονητικό team του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε στην Ιωάννα καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».