Ομόφωνη η απόφαση της ΕΕΑ για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον ΑΟΞ! H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη

Ομόφωνη με ψήφους 5-0 είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απόφαση για την έγκριση της μεταβίβασης της ΠΑΕ Ξάνθη από την Insports των Πανόπουλου – Συγγελίδη στην Mazcon Investments του Μπιλ Πάπας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάσκεψη ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία μετά και την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, στην οποία παραβρέθηκαν εκ μέρους της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας ο δικηγόρος Βασίλης Ουζουνίδης και ο μέτοχος Τάσος Γιαμουρίδης.

Στη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΠΑΕ Ξάνθη Mazcon Investments αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαμουρίδης μετέχει σε ποσοστό 1% ενώ το υπόλοιπο 99% των εταιρικών μεριδίων το κατέχει ο Μπιλ Πάπας, ο οποίος τυγχάνει και ο ιδρυτής της εταιρείας.

Για την έγκριση της ΕΕΑ, δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την καταρχήν συμφωνία πώλησης της ΠΑΕ Ξάνθη, ενημέρωσε με επίσημο δελτίο Τύπου και ο σύλλογος της Θράκης. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την μεταβίβαση μετοχών από την Insports ΙΚΕ στην εταιρεία MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ.