ΕΣΠΕΘΡ: Επιστρέφει στον ΑΟ Ορεστιάδας ο Βλασακίδης

Ακόμη μια μεγάλη επιστροφή για τον ΑΟ Ορεστιάδας που δείχνει την συσπείρωση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Βλασακίδη.

Ο Δημήτρης Βλασακίδης, σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΑΟ Ορεστιάδας καθώς ο ίδιος αποτελεί και μέλος του ρόστερ που ανέβασε τους “πράσινους” την τελευταία φορά στην Volley League.

Ο πολύπειρος παλαίμαχος αθλητής θα αναλάβει πόστο στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βλασακίδη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις ακαδημίες του Συλλόγου στα μικρά ηλικιακά τμήματα αγοριών.

Ο Δημήτρης αποτελεί μία ακόμα εμβληματική φυσιογνωμία για το βόλεϊ της Ορεστιάδας έχοντας πανηγυρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα (παιδικό – εφηβικό) όσο και στο ανδρικό, υπηρετώντας τον σύλλογο μας για δεκαετίες.

Πλέον ήρθε η ώρα να συμβάλει στην νέα μας προσπάθεια και προπονητικά έχοντας την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή του ανδρικού μας τμήματος κ. Γιάννη Ανδρεάδη θέλοντας όλοι μαζί συλλογικά να βάλουμε τις βάσεις για να επιστρέψει ο Σύλλογος μας ψηλά με στέρεες βάσεις.

Καλώς ήρθες Δημήτρη σπίτι σου!”