ΕΠΣ Ξάνθης: Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Άτλας Σελίνου

Εξαιρετικά πιθανό είναι να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Άτλας Σελίνου και ενώ ο μαραθώνιος μόλις ξεκίνησε και έχει παιχτεί μόλις η 1η αγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ξάνθη Sport αλλά δημοσιεύει στο φύλλο της Πέμπτης και ο «Μαχητής», οι ιθύνοντες της ομάδας προσανατολίζονται σε αυτήν την απόφαση.

Προηγήθηκαν δυο βαριές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε δυο ματς όπου σε αμφότερα ο σύλλογος του Σελίνου δυσκολεύτηκε να συμπληρώσει ενδεκάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς με τον Αρη Πετεινού για το πρωτάθλημα ακριώς εξαιτίας αυτού του γεγονότος είχαμε το διπλό fair play με τους προπονητές να βγάζουν παίκτες τους ώστε να υπάρχει αριθμητική ισορροπία, όταν αποχωρούσαν ποδοσφαιριστές χωρίς αυτό να οφείλεται σε αποβολή – κόκκινη κάρτα.

Δεδομένου ότι οι εναπομείναντες παίκτες στο Σέλινο με το ζόρι σχηματίζουν ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα παρά να προστεθούν άλλοι στο ρόστερ. Έτσι θα δοθεί και η ευκαιρία, σε όσους ενδιαφέρονται, να πάρουν την ελευθέρας τους και να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες ως το τέλος του μήνα, χωρίς να κινδυνεύσουν να χάσουν την σεζόν.

Πλέον αναμένεται να φανεί τις επόμενες ώρες αν έχει σταλεί η θα σταλεί επίσημο έγγραφο στην ΕΠΣ Ξάνθης για μη ορισμό των επόμενων αγώνων του Ατλαντα Σελίνου. Εφόσον συμβεί αυτό θα έχουμε την δεύτερη αποχώρηση ομάδας της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μετά από εκείνην του Εχίνου Σπορ. Στο υπόλοιπο πρωτάθλημα λόγω μονού αριθμού ομάδων κάθε αγωνιστική θα έχει μια ομάδα ρεπό, ενώ δεδομένα το Σέλινο θα καταλάβει την τελευταία θέση και θα γίνει η πρώτη που υποβιβάζεται.