ΕΠΣ Έβρου: Ευχαριστήριο του Ορέστη Ορεστιάδας στους… προπονητές του

Ο Ορέστης Ορεστιάδας θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκε και πρόσφεραν μέχρι τώρα στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μήτιγκα Αθανάσιο, Κορετσίδη Στέλιο, Τσομπανίδη Απόστολο, Κιολέ Γεώργιο, Λαμπίδη Ευάγγελο και Παπαδόπουλο Ευάγγελο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο «ΟΡΕΣΤΗΣ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με την έναρξη της νέας αθλητικής – ποδοσφαιρικής περιόδου στην Ακαδημία του Συλλόγου, ο Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ», δια του Διοικητικού του Συμβουλίου αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και προσφορά τους στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας, σε ό,τι έχει σχέση με την προπονητική τους ιδιότητα, τους προπονητές : Μήτιγκα Αθανάσιο, Κορετσίδη Στέλιο, Τσομπανίδη Απόστολο, Κιολέ Γεώργιο, Λαμπίδη Ευάγγελο και Παπαδόπουλο Ευάγγελο, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια εργάστηκαν για την ποδοσφαιρική και αθλητική πρόοδο νεαρών ποδοσφαιριστών, για την ανάδειξη της Ακαδήμίας ως ένα χρήσιμο φορέα στα πολιτιστικά της πόλης μας και για την, με αυτόν τον τρόπο, αναβάθμιση του Εβρίτικου ποδοσφαίρου. Τους εύχεται δε υγεία και ευόδωση των στόχων τους στη συνέχεια της ζωή τους.
Εκ του Δ.Σ.