Επίσημη η πρόσληψη Παράσχου και Γκουτσίδη στον μαστιζόμενο από κορονοϊό Απόλλωνα

Eδώ και μερικές ημέρες ο Γιώργος Παράσχος προπονεί τους «κυανόλευκους», με την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον Απόλλων Σμύρνης να έρχεται, όμως, την Πέμπτη (10/9).

Ο έμπειρος προπονητής κάθεται ξανά στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά από δύο χρόνια και αντικαθιστά τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Ο πρώην κόουτς της Ξάνθης θα έχει ως συνεργάτη του στον Απόλλωνα τον Κομοτηναίο Πάνο Γκουτσίδη, όπως και στην Ξάνθη αλλά και σε όλες τις ομάδες που προπονεί τα τελευταία χρόνια.

Πάντως για το επόμενο τριήμερο δεν θα μπορεί να προπονεί τους παίκτες του αφού δυο ποδοσφαιριστές και ένα στέλεχος της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) αναφέρει τα ακόλουθα: «Σε τεστ ελέγχου για κορωνοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή. Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες».

Νωρίτερα είχε εκδοθεί η ανακοίνωση για την πρόσληψη παράσχου που ήταν η ακόλουθη:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από αυτή το 2018. Συνεργάτης του στον πάγκο του Απόλλωνα θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης».