Αντίπαλος της Ξάνθης με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας ο Οκάν Χατζητερζόγλου

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου επαναπατρίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Την χρονιά που μας πέρασε ο 24χρονος μέσος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την φανέλα της Ακαντέμικα όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Μετά από ένα χρόνο όμως επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της ομάδας της Λάρισας. Αναμένεται βεβαίως να αντιμετωπίσει άμεσα την αγαπημένη του Ξάνθη στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου στον Απόλλωνα Λάρισας
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (γεννηθείς στις 5 Μαρτίου 1996 στην Ξάνθη) διεθνή κεντρικού αμυντικού Οκάν Χατζητερζόγλου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Οκάν (με ύψος 1.88) ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ξάνθη το 2014-15, όπου ανήκε μέχρι το 2019, με ενδιάμεσο “σταθμό” τον Πανσερραϊκό για δύο μήνες το 2017-18 στην Football League.
Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (2019-20) αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Ακαντέμικα Βουκουρεστίου, ενώ είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές Εθνικές (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) ομάδες της χώρας μας.
Διακρίνεται για το δυναμισμό του και την καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση που έχει και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τον Απόλλωνα να “χτίσει” την άμυνα του.
Καλώς ήλθες Οκάν στον Απόλλωνα Λάρισας.