Αφού η Ξάνθη πουλήθηκε, θα ζητήσει συγνώμη ο Κούγιας; Ισχύει ότι «ξεφτυλίστηκε ο Ολυμπιακός;»

Η ΠΑΕ Ξάνθη με την βούλα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλάζει χέρια και περνάει από τους Πανόπουλο και Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας.

Με το άκουσμα της είδησης, ήδη πολλοί φίλαθλοι της Ξάνθης στα social media αναρτούν μια παλιότερη δήλωση του Αλέξη Κούγια και περιμένουν προφανώς πλέον να πράξει τα δέοντα.

Τι είχε αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ λίγες μέρες μετά την συνέντευξη Πανόπουλου, με την οποία είχε προαναγγείλει το τέλος του από την Ξάνθη και την οριστική αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, απειλώντας ακόμα και να κλείσει την Ξάνθη αν δεν βρεθεί αγοραστής;

Αντιγράφουμε από τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus και είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

«Αν ο Πανόπουλος (…) βρει κανονικό αγοραστή τότε εγώ θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη και από τον Πανόπουλο και από τον Συγγελίδη και από τον Πιαλόγλου και από τον Σαββίδη. (…) Αν γίνει αυτό ξεφτιλίζεται ο Ολυμπιακός και όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία, αν βρεθεί κανονικός αγοραστής για την Ξάνθη. Τότε καταρρέουν όλα και ζητάμε συγγνώμη από όλους, εγώ πρώτος».

Βέβαια, ο Κούγιας ήδη εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει προσπάθεια αμφισβήτησης των προθέσεων του Μπιλ Πάπας, αλλά πλέον υπάρχει ομόφωνη έγκριση της ΕΕΑ και με αυτό το δεδομένο, ξέρουμε ότι υπάρχει πλέον κανονικός αγοραστής για την Ξάνθη που ονομάζεται Μπιλ Πάπας. Οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη Κούγια σε αυτήν την εξαγορά, που πλέον είναι «είδηση, γεγονός, fact» (που θα έλεγε και ο Πανόπουλος…).