Και επίσημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων ο Κουμπαράκης – Χωρίς κανέναν διαιτητή πλέον όλη η Θράκη στην Super League

Είναι πλέον οριστικό! Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Στέφανος Κουμπάρακης πήρε «μεταγραφή» από την ΕΠΣ Θράκης στην ΕΠΣ Κυκλάδων και πλέον ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης θα μείνει χωρίς διαιτητή στην Α’ Εθνική.

Αιτία βεβαίως της «μεταγραφής» αυτής είναι το γεγονός πως ο έμπειρος διαιτητής θα εγκατασταθεί για επαγγελματικούς λόγους στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σύρο.

Ο Κουμπαράκης ήταν ο μόνος που έσωζε τα τελευταία χρόνια το γόητρο της περιοχής. Πλέον από τις ΕΠΣ της περιοχής θα ανήκουν στην Α’ Εθνική μόνον οι βοηθοί Χασάν Κούλα (της ΕΠΣ Ξάνθης), Σπύρος Βασιλόπουλος (της ΕΠΣ Έβρου) και Χρήστος Τζιότζιος (της ΕΠΣ Θράκης).

Μάλιστα, η Επιτροπή Διατησίας της ΕΠΣ Θράκης έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την έγκριση του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης για την «μεταγραφή» αυτή, ενώ παράλληλα του εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης:

«Η επιτροπή διαιτησίας ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε και επίσημα από το Δ.Σ της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ η μεταγραφή του διαιτητή μας SUPER LEAGUE ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στην ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ από όπου κατάγεται, για λόγους οικογενειακούς και επαγγελματικούς.Η επιτροπή διαιτησίας και οι διαιτητές μας, ευχόμαστε στον φίλο και συνάδερφο Στέφανο καλή συνέχεια της σταδιοδρομίας του και ευχή μας είναι να τον χαρούμε πολύ σύντομα και σαν διεθνή.»