Γ’ Εθνική: «Βόμβα» με τον πρώην του Πανθρακικού Μάνο Αποστολίδη από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Νέα σελίδα ανοίγεται στην πλούσια καριέρα του 36χρονου πρώην πορτιέρε και του Πανθρακικού (σεζόν 2011-12) Μανώλη Αποστολίδη, μετά την… επεισοδειακή αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου.

Το πρόσφατο «διαζύγιο» του με τους Βολιώτες έπειτα από μία διετία δεν έγινε και με τον πιο φιλικό τρόπο· καθώς με ανάρτησή του που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του άφησε σαφείς υπαινιγμούς! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «στο ποδόσφαιρο λίγοι έχουν μπάλες» αλλά και πώς «θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν θέλω!»

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας ωστόσο δεν άργησε να βρεθεί. Αυτός είναι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ομάδα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο οποίος προχωρόντας σε μια κίνηση-ματ ενίσχυσε τα γκολπόστ του με έναν πολύπειρο και ποιοτικό τερματοφύλακα.

Ο Καβαλιώτης Αποστολίδης έχει ύψος 1,86 και είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1983. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Καβάλας και εκτός από την Νίκη Βόλου την σεζόν 2013-2014 έχει αγωνιστεί και με την ομάδα του ΑΟΚ, του Θερμαϊκού, του Πανθρακικού, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αχαρναϊκού, των Τρικάλων και ξανά της Νίκης Βόλου για μια διετία.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Διαγόρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Αποστολίδη.

Ο εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακας που αποχώρησε πρόσφατα από τη Νίκη Βόλου αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή για το σύλλογό μας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής.»