Football League: Ανηφόρισε Κατερίνη ο Λάζαρος Γκατζολάρι

Νέα πρόκληση στην καριέρα του πρώην παίκτη της Ξάνθης και των ακαδημιών της Ενέα-Λάζαρος Γκατζολάρι, ύστερα από την αποδέσμευσή του από τον Ασπρόπυργο.

Στην ίδια κατηγορία (Football League) αλλά με διαφορετικό σύλλογο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 27χρονος Ελληνοαλβανός μέσος, καθώς ανακοινώθηκε από τον ιστορικό Πιερικό, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την περασμένη σεζόν ο Γκατζολάρι υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ασπρόπυργου με τον οποίο κατέγραψε 24 συμμετοχές (23 στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας) και πετύχε 1 γκολ.

Στην Ξάνθη μετακόμισε σε ηλικία 18 ετών αρχικά για την ομάδα Κ20 και κατόπιν για την πρώτη όπου αγωνίστηκε μόλις σε έναν αγώνα στις 10 Νοεμβρίου του 2012 βασικός για ένα ημιχρονο στην ήττα 1-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα με προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου. Κατόπιν αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης· στον Αιγινιακό δυο φορές· στα Τρίκαλα, όπου αγωνίστηκε σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα και σε 3 για το κύπελλο, για ένα εξάμηνο (Ιούλιος 2018-Φεβρουάριος 2019). Ακολούθησε ο Πλατανιάς, στον οποίο παρέμεινε επίσης για ένα εξάμηνο (Φεβρουάριος-Αυγουστος 2019) και κατέγραψε 7 συμμετοχές, για να μετακομίσει έπειτα στην Αθήνα και τον Ασπρόπυργο όπου και μέχρι πρότινος άνηκε.