ΕΠΣ Θράκης: Κίνηση-ματ με Κυριάκο Αρετά από Νέστο για τον Πανθρακικό

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός λίγη ώρα μετά το πέρας της φιλικής αναμέτρησης με την Ελπίδα Σαπών, καθώς έκανε δικό του τον φοιτητή Νομικής του Δημοκριτείου Κυριάκου Αρετά, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Νέστο Χρυσούπολης.

Με την προσθήκη του πολύ ικανού νεαρού ποδοσφαιριστή ενισχύεται σημαντικά η αμυντική γραμμή του Πανθρακικού, ενώ δίνει μία ακόμη επιπλέον λύση στα χέρια του Νίκου Μπαχαρίδη όσον αφορά τις επιθετικές πλαγιοκοπήσεις των μπακ.

Ο 22χρονος (γεννημένος 31/3/1997) Ελληνοκύπριος αριστερός μπακ Ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, συνέχισε δανεικός στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ακολούθησε η Δόξα Κατοκοπιάς, η Άλκη, αλλά λόγω σπουδών στην Eλλάδα και στην Κομοτηνή αγωνίζονταν στον Νεστο.

Σημειώνεται επίσης πως είναι γιός του Θόδωρου Αρετά που φόρεσε την φανέλα του Νέστου την δεκαετία του 90′.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«H Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Αρετά.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ συνδυάζει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο με τις σπουδές στο τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, συνέχισε δανεικός στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ακολούθησε η Δόξα Κατοκοπιάς, η Άλκη, ενώ στη συνέχεια λόγω σπουδών ήρθε στην Eλλάδα και στην Κομοτηνή προσφέροντας όμως τις υπηρεσίες του στον Νέστο Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Καλώς ήρθες Κυριάκο, σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την πράσινη φανέλα»