ΕΠΣ Θράκης: Αλλαγή δεδομένων! Επιστρέφουν οι Νέοι Ρομά στο πρωτάθλημα

Λίγες μέρες πριν την κλήρωση τις ΕΠΣ Θράκης είναι άγνωστο μέχρι στιγμής ποιες ομάδες και πού θα αγωνιστούν στα φετινά πρωτάθλημα της Ροδόπης.

Νέες ομάδες εμφανίζονται όπως ο Φιλαθλητικός και άλλες επαναδραστηροποιούνται όπως ο ιστορικός Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και το Φανάρι και άλλες σκέφτονταν την απόσυρση μετά από ένα επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας από την επανασύσταση της ομάδας, όπως η Νέα Ρομά.

Τελικά η ομάδα των Ρομά μετά από ώριμη σκέψη της διοίκησης αλλά και του φίλαθλου κόσμου που στάθηκε δίπλα από την πρώτη στιγμή, η Νέα Ρομά θα κατέβει τελικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης.

Φέτος ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ως δευτεραθλήτρια από την Β’ Κατηγορία αν και νεοσύστατη και πραγματοποίησε καλές μεταγραφικές κινήσεις διατηρόντας τον περσινό κορμό της. Η προσωρινή διακοπή λίγων ημερών πήγε πίσω την προετοιμασία της ομάδας ωστόσο στην διοίκηση και στο επιτελείο ευελπιστούν ότι η ομάδα και φέτος θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Αμέτ Ερκαν που θα αναλάμβανε και τον ρόλο του προπονητή της ομάδας τελικά θα αγωνιστεί και θα έχει το ρόλο προπονητη-παίκτη ενώ και οι υπόλοιποι καλοί παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα. Ελπίζουμε η απόφαση αυτή των Ρομά να είναι οριστική γιατί η ομάδα πέρσι με την δυναμική του κόσμο της έδωσε άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα.