Super League: Κάνει προπονήσεις στο γήπεδο του ΑΟΞ και συζητά για την επιστροφή του ο Θανάσης Ντίνας (+photo)

Κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟΞ βρίσκεται ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας, ο οποίος μάλιστα προπονείται εδώ και αρκετό καιρό ατομικά σε σχεδόν καθημερινή βάση στο γήπεδο της Ξάνθης μαζί με τον άσσο του Ορφέα Ξάνθης Γιώργο Κατρανίτσα.

Σύμφωνα με το sdna, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί η επίσημη συμφωνία. Ο ΑΟΞ φαίνεται έτσι να συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με κινήσεις με άρωμα Super League και στόχο την άμεση επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 30χρονος Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και φόρεσε μια φορά την φανέλα της πρώτης ομάδας στις 20 Απριλίου του 2008.

Την επόμενη χρονιά πήγε ως δανεικός στην Ζάκυνθο για δύο χρόνια, ενώ ο επόμενος σταθμός του ήταν η Παναχαϊκή, με την οποία βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιρσιστής για την Football League από τον ΠΣΑΠ. Το καλοκαίρι του 2012 εκδήλωσαν έντονα το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Αταλάντα, όμως παρέμεινε στους Πατρινούς.

Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο 3μισι ετών με τον Παναθηναϊκό. Πέρασε από Πλατανιά και Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία δυόμισι χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του ΟΦΗ.

Στη φωτογραφία του Γιώργου Κατρανίτσα βλέπεται να προπονείται ο Θανάσης Ντίνας στο γήπεδο του ΑΟΞ, μια από τις πολλές προπονήσεις που έκανε εκεί τις τελευταίες εβδομάδες, καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.