Εκταμιεύθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης το ποσό των 60.000 ευρώ ως ετήσια επιχορήγηση στον Εθνικό

Από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκδόθηκε το ένταλμα πληρωμής του ποσού των 60.000 ευρώ ως ετήσιας τακτικής επιχορήγησης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσο που έχει δοθεί σε ετήσια βάση στον σύλλογο και το πρώτο επί δημαρχίας Ζαμπούκη. Τα προηγούμενα χρονια η ετήσια επιχορήγηση του Εθνικού ανερχόταν στις 35 με 40 χιλιάδες ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι το ποσό αφορά το σύνολο των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Εθνικός και των τμημάτων που έχει. Ωστόσο παραδοσιακά το μεγαλύτερο ποσό το εισπράτει το τμήμα βόλεϊ, που μέχρι την περασμένη άνοιξη εκπροσωπούσε την περιοχή στη Volley League.

Η απόφαση για επιχορήγηση υψους 60.000 ευρώ στον Εθνικό ελήφθη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε μια περίοδο που καταβάλλονταν προσπάθεια συμμετοχής της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου στην Volley League.

Τελικά ο σύλλογος θα λάβει μέρος στην Α2 Ανδρών, που είναι η τρίτη ιεραρχικά κατηγορία μετά την Volley League και την Pre League, ωστόσο το ποσό έμεινε ίδιο και πλέον δόθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο η εντολή να εκταμιευθεί προς όφελος του ιστορικού αθλητικού σωματείου.