Δεύτερος Παπάζογλου στο στόχαστρο της Ξάνθης μετά τη συμφωνία για την επιστροφή του Τάσου

Από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS είχε αναφέρει ότι μαζί με το όνομα του Ανδρέα Τάτου, είχε ακουστεί ότι επιστρέφει στην ομάδα της Ξάνθης μετά από πεντε χρόνια και ο Τάσος Παπάζογλου.

Λεφτά από την πλευρά του ΑΟΞ φαίνεται ότι υπάρχουν και θα δοθούν και το πρώτο εξαψήφιο συμβόλαιο έχει κλειδώσει. «Μπορεί λόγω Ανέστη Τσετινέ να μην ήταν δύσκολο να πειστεί ο Τάτος να αφήσει την Τουρκία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πήρε και λίγα. Πάνω από 100άρικο θα είναι η αμοιβή του για τη νέα σεζόν», επισημαίνει το Sportime.

Η εφημερίδα προσθέτει; «Όσο για τον Παπάζογλου; Μετά το πέρασμά του από τον ΟΦΗ ο 30χρονος στόπερ επαναπατρίζεται και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Κάτι παραπάνω από ένα 50άρικο η πρώτη χρονιά και η δεύτερη στο 70άρι». Και καταλήγει: «Αυτά τα συμβόλαια δείχνουν και τις διαθέσεις της Ξάνθης. Μη νομίζετε πως είναι πολλές οι ομάδες της κατηγορίας που έχουν τη δυνατότητα να δίνουν τέτοια χρήματα».

Πάντως ο Τάσος Παπάζογλου δεν είναι ο μόνος… Παπάζογλου που ενδέχεται να δούμε στο νέο ρόστερ της Ξάνθης. Υπάρχει και ο Θανάσης Παπάζογλου που μπορεί να έκανε προετοιμασία με την ΑΕΛ, φέρεται ωστόσο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Λάρισας μόλις εννιά μήνες από την απόκτησή του, αφού πήγε στον κάμπο μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Πάντα σύμφωνα με το Sportime, ο Θανάσης Παπαζογλου «περίμενε τις εξελίξεις για τις πιο κάτω κατηγορίες. Είχε επαφές με τη Βέροια, αλλά από τη στιγμή που εκείνη παραμένει τελικά στη Football League, δεν θα πάει εκεί. Βρίσκεται σε επαφές με την Ξάνθη». Ο υψηλόσωμος φορ είχε 13 συμμετοχές με την ΑΕΛ χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.