Nations League: Εκτός 11άδας Μάνταλος και Σιόβας για να μπουν Φορτούνης και Σταφυλίδης, διατηρείται ο Σβάρνας

Με τρεις αλλαγές θα παρουσιαστεί η Εθνική Ελλάδας στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το ματς απέναντι στη Σλοβενία και αναμένεται να παρατάξει 11άδα με τους Σταφυλίδη, Φορτούνη και Κουλούρη στη θέση των Σιόβα, Μάνταλου και Παυλίδη.

Ουσιαστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού προτιμήθηκε αντί του Κομοτηναίου αρχηγού της ΑΕΚ ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία του Σιόβα που ήταν από τους κορυφαίους στο παιχνίδι της Πέμπτης, αν και αντικαταστάτης του είναι ο αρχηγός Κώστας Σταφυλίδης.

Από εκεί και πέρα, μπροστά προτιμηθεί ως επιθετική αιχμή ο Ευθύμης Κουλούρης αντί του Παυλίδη. Κανονικά στην 11άδα στην δεύτερη συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο πρώην της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας, στον πάγκο μένει και σε αυτό το ματς ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλακης.

Αναλυτικά, η 11άδα με την οποία θα παραταχθεί κόντρα στο Κόσοβο η Εθνική Ελλάδος στο βραδινό ματς για την 2η αγωνιστική του Nations League αποτελείται από τους Μπάρκα, Μπακάκη, Σβάρνα, Σταφυλίδη, Γιαννούλη, Ζέκα, Κουρμπέλη, Φορτούνη, Μπακασέτα, Λημνιό και Κουλούρη.