Γ’ Εθνική: On fire ο πρωταθλητής Πελτέκης και φέτος με τον Αμβρυσσέα!

Με… φόρα από τη προηγούμενη ξεκίνησε και τη νέα σεζόν με τον Αμβρυσσέα Διστόμου ο Εβρίτης μέσος Κώστας Πελτέκης, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην θαυμαστή πορεία της ομάδας του.

Τον τίτλο του Super Cup της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας για το 2019-20 χάρισε στον Αμβρυσσέα ο Κώστας Πελτέκης ο οποίος αν και δεν αγωνίστηκε στην φυσική του θέση (στη μεσαία γραμμή), αλλά ως επιθετικός, έδειξε πως μπορεί επάξια να ανταποκριθεί και σε αυτό το ρόλο χάρη στην ποιότητά του, καθώς με τρία δικά του γκολ στον τελικό με τον Π.Α.Ο. Κόκκινου στην Αλίαρτο έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του Διστόμου.

Ο Εβρίτης ωστόσο δείχνει πως αυτή την εποχή δεν έχει… σταματημό, καθώς λίγες μέρες μετά, το φιλικό ανάμεσα στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Βοιωτίας και τον ΑΟ Υψηλάντη (ομάδα Α’ τοπικού της ίδιας ΕΠΣ) στο γήπεδο του Διστόμου, πέρασε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο και με τα τρία τέρματα που πέτυχε (έκανε χατ-τρικ), υπέγραψε την ανατροπή του σκορ για την ομάδας του, η οποία και επικράτησε με 3-1.

Στον Αμβρυσσέα ο 23χρονος (γεν. 04/06/1997) Εβρίτης μέσος ανήκει από το προηγούμενο καλοκαίρι (2019), όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του συλλόγου από το Δίστομο στη Γ’ Εθνική· πέτυχε μάλιστα και διψήφιο αριθμό τερμάτων (11). Από πολύ μικρός βρέθηκε στο έμψυχο υλικό της ομάδας του Εθνικού επί ημερών του Βασίλη Τσιομλεκίδη όταν και η ομάδα κέρδισε την άνοδο από την ΕΠΣ Έβρου στη Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής από την Αλεξανδρούπολη έπαιξε στον Εθνικό και τα δύο χρόνια που έμεινε η ομάδα στην Γ’ κατηγορία, ενώ αργότερα έζησε και ένα εξάμηνο το ιταλικό «όνειρο» στην Βολούντας Σπολέτο. Πριν μεταγραφεί στον Αμβρυσσέα, ήταν ποδοσφαιριστής του ιστορικό Φωκικό Άμφισσας, πόλη στην οποία έκανε τις σπουδές του.