Αφαίρεση έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο, εκ των βασικών αντιπάλων του ΑΟΞ στην SL2

Την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Πανιώνιο λόγω οφειλών σε Πηνιώτη και Μανοΐλοβιτς ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Τα βάσανα δεν τελειώνουν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ούτε μετά τον υποβιβασμό της, καθώς το Σάββατο (5/9) Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν δύο ποινές -3 για οφειλές στους Μανοΐλοβιτς και Πηνιώτη.

Αυτό σημαίνει ότι ο βασικότερος ίσως διεκδικητής της ανόδου μαζί με την Ξάνθη ενδέχεται να ξεκινήσει με μείον βαθμούς αν δεν πληρώσει άμεσα, ενώ έτσι κι αλλιώς το μέλλον της ομάδας δείχνει εξαιρετικά αβέβαιο λόγω των χρεών που έχει δημιουργήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

– Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».