Γ’ Εθνική: Στην Αλεξανδρούπολη ο «αλμυρός» Θάνος Τοπούζης

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε για οικογενεικές υποθέσεις ο Εβρίτης επιθετικός του Αλμυρού Ηρακλείου και πρωην του Έβρου Σουφλίου Θανάσης Τοπούζης.

Ο 28χρονος σέντερ φορ βρέθηκε στο Φώτης Κοσμάς και μάλιστα πήρε μέρος και στην προπόνηση φέρνοντας σενάρια για απόκτησή του από τους Εβρίτες, που δύσκολα όμως θα πραγματοποιηθούν.

Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλέιου πέτυχε 24 γκολ βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην άνοδο στην Γ’ Εθνική κατακτώντας την 2η θέση. 

Είναι γεννημένος στις 28/3/1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνέχισε στον Άρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Σαρλελιτάνα και την Άσκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Έβρο Σουφλίου, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ερμή Ζωνιανών, τον ΟΦΗ, τον ΟΦ Ιεράπετρας και από πέρσι στον Αλμυρό Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Ένα δικό μας παιδί βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας μας που αγωνίζεται στην Κρήτη και την ομάδα Αλμυρός FC…Ο Θάνος Τοπουζης πρώην παίκτης του Έβρου Σουφλίου….