Γ’ Εθνική: Με καθυστέρηση δυο ημέρων η ανακοίνωση του Νέστου για τον πρώην προπονητή του ΑΟΞ

Τον αντικαταστάτη του Κυριάκου Κετσιεμενίδη φαινεται πώς είχε έτοιμο ο Νέστος Χρυσούπολης αφού λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Ξανθιώτη κόουτς και την ανακοίνωση ότι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή αλλά και… δυο μέρες μετά την γνωστοποίηση του νέου προπονητή από το ThrakiSportS, ο Νέστος ανακοίνωσε τον πρωην προπονητή του ΑΟΞ Θεόφιλο Χατζηστάθη.

Είναι προφανές ότι ουσιαστικά θα έχουμε ανταλλαγή ανάμεσα σε Νέστο και ΑΟΞ, αφού ως γνωστον ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης προορίζεται για την αναπτυξιακή ομάδα Κ19 της Ξάνθης, που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

H ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολη: Νέος προπονητής για την ομαδα μας, αλλά παλιός γνώριμος για την ομαδας μας ένα δικος μας παιδί. Θεόφιλος Χατζησταθης ΘΕΟΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ.

Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του UEFA A’ πτυχίου. Έχει εργαστεί στις υποδομές του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ ενώ την περσινή σεζόν εργαζόταν στην υποδομές του Α.Ο Ξάνθη.