ΕΠΣ Έβρου: Ορίστηκαν οι αρχηγοί της νέας σεζόν για τον Άρδα Καστανέων

Ο Άρδας Καστανέων ξεκινάει τη νέα περίοδο με τον Γιώργο Ναλμπάντη για δεύτερη χρονιά στη θέση του προπονητή και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ορίστηκαν οι αρχηγοί του με τέσσερις νέους, πίσω από τον πρώτο, Θανάση Καπετανίδη, κι αυτοί θα είναι οι Άρης Χαρισιάδης, Κωνσταντίνος Ντινούδης, Βαλάντης Ναζίρης και Στέλιος Ναλμπάντης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διανύοντας την 2ή εβδομάδα προετοιμασίας μας, και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό ακόμα να είναι σε εξέλιξη, καθώς κάποιες “αστοχίες” μας αφήσανε λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι, το Σάββατο 5/9 η ομάδα μας υποδέχεται τον Ορέστη Ορεστιάδας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και για τις 2 ομάδες.

– Η στελέχωση του ρόστερ μας κι απο κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, απο το χωριό των Καστανεών κι απο τα γύρω χωριά δίνει μια πολύ ενθαρρυντική εικόνα και μια νότα ανανέωσης και “φρεσκάδας” θα λέγαμε στην καθημερινότητα της ομάδας μας.

– Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα μας αυτός του υπαρχηγού μας Άρη Χαρισιάδη, καθώς στην πρώτη προπόνηση αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο και ακολουθεί ειδική αγωγή για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Την Δευτέρα που μας πέρασε ορίστηκαν απ’την διοίκηση οι αρχηγοί για τον Άρδα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, σε συνεννόηση και με τον προπονητή μας, κ. Γιώργο Ναλμπάντη, κι αυτοί είναι οι εξής 5 :
1ος αρχηγός : Θανάσης Καπετανίδης
2ος αρχηγός : Άρης Χαρισιάδης
3ος αρχηγός : Κωνσταντίνος Ντινούδης
4ος αρχηγός : Βαλάντης Ναζιρης
5ος αρχηγός : Στέλιος Ναλμπάντης