Συγκλονισμένος ο αρχηγός της Αλεξανδρούπολης για τον θάνατο του 34χρονου αλεξιπτωτιστή συμπαίκτη και φίλου

Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής των ΕΤΑ ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης συνέπεια ελευθέρας πτώσεως από περιοχή των Μεγάρων.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μελιγκώνη, με καταγωγη απο το Χάβαρι Ηλείας ο οποίος πιθανότατα λόγω των δυνατών ανέμων βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης -κάτι που σήμανε συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρ ηση για τον εντοπισμό του.

Η «είδηση» του θανάτου του, έχει προκαλέσει θλίψη στο Χάβαρι, στην Αθήνα και στην Ν. Χαλκηδόνα όπου και μεγάλωσε αλλά και στον Έβρο αφού ο άτυχος 34χρονος ήταν συμπαίκτης με τον αρχηγό της Αλεξανδρούπολης Κώστα Λίτσιο. Ο Λίτσιος συγκλονισμένος αφού μαζί μεγάλωσαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο στα 10 τους στον Αίαντα Αθηνών, ομάδα όπου έπαιζε μέχρι και πέρυσι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα Αθηνών όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ενώ έχει περάσει ακόμη από Φωστήρα Καισαριανής, Πανερυθραϊκό, Γ.Σ. Καισαριανής, Κορωνίδα. Παράλληλα μετράει συμμετοχές με την Εθνική Ενόπλων έχοντας συνυπάρξει συμπαίκτες με αρκετούς παίκτες της Super League και Football League. 

Η κηδεία του στην Αγία Ευθυμία (Νέας Χαλκηδόνας) θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση την Παρασκευή στις 12.

Η ανάρτηση του Κώστα Λίτσιου για το χαμό του φίλου του: Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω φιλαράκι μου!! Καλό σου ταξίδι βουνό μου και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!! Αετός ήσουν και σαν αετός έφυγες… Κώστα Μελιδώνη.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Αθηνών: Πιτσιρικας ησουν το 2002 που πρωτοηρθες σε εμας. Μεγαλωσες, πηρες μεταγραφη 2 και 3 κατηγοριες πανω.Οπου και αν επαιζες παντα ησουν παιδι της ομαδας, της οικογενειας μας, παντα τριγυρνουσες εδω. Το 2019 ηταν η τελευταια σου σεζον μαζι μας.Ειχες κανει το ονειρο σου πραγματικοτητα. Ησουν στα ΕΤΑ. Στους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ των επιλεκτων και αυτο σε κρατησε μακρια απο το γηπεδο λογω επαγγελματικων υποχρεωσρων,αλλα οχι μακρια απο την εξεδρα μας , τη παρεουλα μας τα γελια μας.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙ. Σημερα χασαμε ενα μελος της οικογενειας μας.Συλλυπητηρια στην οικογενεια και μονο περηφανια για το ηθος, την ανδρεια και το χαμογελο του παιδιου που αναθρεψανε. Καλο ταξιδι.