ΕΠΣ Θράκης: Κλείδωσε η ημερομηνία του Σούπερ Καπ στη μνήμη Ντοσίδη ανάμεσα σε Σιδηροχώρι και Πανθρακικό

Την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Σούπερ Καπ στη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη κλείδωσαν στην ΕΠΣ Θράκης.

Αυτή θα είναι μάλλον η 20η Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ημερομήνια που, όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, ήταν η αρχική σκέψη των ιθυνόντων της ΕΠΣ Θράκης ώστε να διεξαχθεί η διοργάνωση. Αυτή η αρχική σκέψη φαίνεται ότι θα είναι εν τέλει και η επίσημη ημερομηνία, ύστερα και από την συνάντηση των αρμοδίων στα γραφεία της ΕΠΣ.

Οπως είναι γνωστό, στις 20 του μήνα έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά όπως επίσης έχει γράψει το ThrakiSportS, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μια αναβολή μιας εβδομάδας.

Δεδομένου ότι ο αγώνας αυτός είναι στη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη, απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣ Θράκης είναι να διεξάγεται κανονικά. Ως γνωστόν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία του να συμπίπτει με την πιο κοντινή διαθέσιμη στην ημερομηνία θανάτου του άτυχου νεαρού διαιτητή (22 Σεπτεμβρίου του 2018).

Στο φετινό Σουπερ Καπ θα αναμετρηθούν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που το κατέκτησε πέρυσι με 3-2 στην παράταση επί της Ελπίδας Σαπών, ως πρωταθλήτρια στο κουτσουρεμένο λόγω της πανδημίας πρωτάθλημα και ο Πανθρακικός που ήταν ο τυχερός της κληρωτίδας στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα εκπροσωπήσει την Ροδόπη στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η αναμέτρηση που όπως προαναφέρθηκε κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί για τις 17:30 το απόγευμα, με τόπο διεξαγωγής το ΔΑΚ Κομοτηνής, κοινή έδρα και των δυο ομάδων στα πρωταθλήματα που θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν.