Επίσημα τέλος ο Κετσιεμενίδης από τον Νέστο! Η ανακοίνωση της ομάδας της Χρυσούπολης

Και με τη… βούλα πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, καθώς ο σύλλογος προχώρησε σε αποχαιρετηστήρια ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν, έχει επέλθει συμφωνία ώστε ο έμπειρος τεχνικός να κάνει το επόμενο, μεγάλο, βήμα (το οποίο θα είναι η ανάληψη του πάγκου της Κ19 της Ξάνθης), ενώ θα αποχαιρετήσει τα μέλη της πρώην -πλέον- ομάδας του με… μπάρμπεκιου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, με βάση όλες τις ενδείξεις θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ15 της Ξάνθης Θεόφιλος Χατζηστάθης. (Δείτε ΕΔΩ)

Η ανακοίνωση του Νέστου:

«Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία γνωστής ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομαδος μας για το ενδιαφέρον προς τον προπονητή μας Κετσιεμενιδη Κυριακο επήλθε συμφωνία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να μεταβεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο προπονητης των επιτυχιών για την ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια τερματίζοντας την ομάδα μας 2 φορές στη δεύτερη θέση πίσω απο καβαλα την πρώτη και πανσεραικο την δεύτερη,κερδίζοντας μια άνοδο,κερδίζοντας ένα κυπελο,αξιοποιώντας ποδοσφαιριστές που έφτασα μέχρι και SL1 και έχοντας στατιστικά αξιοθαύμαστα μας δίνει την χαρά να τον θαυμάσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ένας προπονητης που αγαπήθηκε όσο λίγοι και μας αγάπησε όσο λίγους. Κυριακο σε ευχαριστούμε που βρέθηκες στην οικογένεια μας και ξέρουμε ότι η καρδιά σου θα χτυπάει παντα για εμάς όπως και η δικιά μας για εσένα!!!

Καλή επιτυχία αν και την θεωρούμε δεδομένη γιατί μας έχεις αποδείξει ότι στα δύσκολα παντα θα βγεις μπροστά και θα τα καταφέρεις!!

Την Δευτέρα θα υπάρξει μπάρμπεκιου απο τον πρώην προπονητή μας στο γήπεδο για να μας χαιρέτησει και η ομάδα μας απο αυτήν την στιγμή είναι σε αναζήτησή προπονητή!!

Το Δ.Σ.ΝΕΣΤΟΣ»