Το «ευχαριστώ» του Νίκου Καραγεωργίου σε παίκτες, συνεργάτες και διοίκηση του ΑΟΞ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΞ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Καραγεωργίου, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους όσους συνεργάστηκε κατά το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο Έλληνας κόουτς ευχαρίστησε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους πάλεψε το τελευταίο διάστημα για την σωτηρία της ομάδας, αλλά και το τεχνικό τιμ και όλους τους συνεργάτες του, ενώ δεν παρέλειψε και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε και στα Play – Out του πρωταθλήματος, αλλά και την απερχόμενη όπως όλα δείχνουν διοίκηση της ομάδος. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην προσπάθεια που θα κάνει η νέα διοίκηση.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καραγεωργίου φαίνεται να είπε: «Για 20 μέρες, κάναμε μια τεράστια προσπάθεια με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα που πορευτήκαμε μαζί. Ακόμη, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε για την συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες play out. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου στην κρίσιμη αυτή στιγμή της ιστορίας του συλλόγου, καθώς επίσης και να ευχηθώ στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία».