Super League: Με ευχαριστήριο μήνυμα αποχαιρέτησε τον Πλατανιά ο Κώστας Τσαμούρης

Έπειτα από δύο χρόνια αγωνιστικής παρουσίας του στον Πλατανιά, ο Ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης αποχαιρετά την ομάδα και την πόλη των Χανίων με ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Στην διετία του εκεί αποτέλεσε βασική μονάδα της άμυνας των Κρητικών· και συνολικά πραγματοποίησε 50 αγώνες, ενώ μέτρησε και 2 γκολ. Ο 25χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Καβάλα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη. Αγωνίστηκε στην U23 της γερμανικής Καϊζερσλάουτερν, τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδος Κ19.

Στο μήνυμά του αναφέρεται σε ανθρώπους του συλλόγου (συμπαίκτες, προπονήτες, πρόεδρος), στους οπαδούς αλλά και σε ορισμένους «αφανείς ήρωες» (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά) για την προσφοράα τους.

Το μήνυμα του Κώστα Τσαμούρη:

«Δυο υπέροχα χρόνια με αρκετες χαρές αλλά και λύπες έρχονται στο τέλος τους ! Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της οικογένειας που καταφέραμε και φτιάξαμε αυτά τα δυο χρόνια , κυρίως ένα παρεάκι από απίστευτους χαρακτήρες και πολύ καλούς παίχτες !
Θέλω πραγματικά να ευχαρίστησω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια , συμπαικτες -προπονητες – φυσιοθεραπευτες -Οπαδους αλλά κυρίως τον πρόεδρο Μανώλη Μαθιουλάκη και τον γενικό μας αρχηγό τον Δημήτρη Μαθιουλάκη που μου δώσανε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν τη ομάδα !
Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους αφανής ήρωες αυτής της ομάδας … όπως είναι η ψυχή και η κολώνα αυτής της ομάδας ο Λυσσιμαχος Μπαξεβανίδης αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της κυρίας Δημήτρας που επι καθημερινή βάση μας φρόντιζαν σαν παιδιά τους ! Συνήθως λένε ότι ένας κύκλος κλείνει στο ποδόσφαιρο αλλά για εμένα αυτή η ομάδα και αυτός ο τόπος με όλους τους φιλους που έκανα σε αυτον είναι
Κάτι πολυ ξεχωριστο ……όποτε αυτό που θέλω να πω στο τέλος δεν είναι αντίο αλλά ….. ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ πλατάνια μου».