Σκόραρε στην καρδιά της ανιψιάς του προέδρου του Δροσερού πριν στοχεύσει ξανά τα αντίπαλα δίχτυα ο Τζεσούρ Ρεφήκογλου

Ο Τεσούρ Ρεφήκογλου επέστρεψε το καλοκαίρι από το εξωτερικό και αμέσως επανεντάχθηκε στον Φίλιππο Δροσερού, του οποίου θα αποτελέσει βασική επιθετική αιχμή τη νέα σεζόν.

Ήδη μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Παύλο Μελά Κουτσού για το Κύπελλο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Πριν την έναρξη του αγωνα ωστόσο σκόραρε και στην καρδιά της Βιλντάν Χασάνογλου, ανιψιάς του συνεπίθετου προέδρου της ομάδας Φερτούν, στην οποία όπως κατέγραψε η Ξάνθη Sport, έκανε πριν την σέντρα πρόταση γάμου.

Βλέπετε, μπορεί πέντε χρόνια πριν να δήλωνε ότι… η μπάλα αποτελεί τον μοναδικό έρωτα της ζωής του, ποστάροντας και την συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο από τότε προφανώς άλλαξαν πολλά.

Ετσι λοιπόν γκολ στην καρδιά του έβαλε η Βιλντάν, όπως αποδείχθηκε αντίστοιχο γκολ στην δικιά της καρδιά έβαλε και ο Τζεσούρ και κάπως έτσι ειπώθηκε το μεγάλο «ναι».

Χαρούμενος από το «ναι», ο Τζεσούρ Ρεφήκογλου ξετίναξε στην συνέχεια τα αντίπαλα δίχτυα και με μεγάλο πρωταγωνιστή αυτόν, στην επιστροφή του στην ομάδα μετά την περιπέτεια του εξωτερικού, ο Φίλιππος Δροσερού νίκησε με 3-0 το Κουτσό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.