Νέες δηλώσεις από Καραγεωργίου: «Μάλλον φεύγω από την Ξάνθη, τα παιδιά προσπάθησαν, το πίστεψαν πολύ»

Στο αθλητικό ραδιόφωνο Metropolis φιλοξενήθηκε ο μέχρι πριν λίγες μέρες προπονήτης του ΑΟΞ Νίκος Καραγεωργίου, αναφερόμενος βεβαίως και στους αγώνες μπαράζ και τον υποβιβασμό.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε επίσης για το μέλλον του στην θρακική ομάδα (που είναι δεδομένα εκτός από αυτήν), αλλά και για τα όσα μετέφερε στους πιτσιρακάδες παίκτες του μετά το πέρας του αγώνα του Σαββάτου – επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το μπαράζ στο ThrakiSportS.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού, αρχικά, για το ντροπιαστικό μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να πούμε μέσα από το Μέσο σας κάποια πράγματα. Που κρύβονται όλοι; Είναι εκτός πραγματικότητας; Αν δεν μπορούν ας αποχωρήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο».

Εν συνεχεία, σχετικά με το μέλλον του στην Ξάνθη, απάντησε: «Δεν γνωρίζω κανέναν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μάλλον ναι, φεύγω. Μετά το μπαράζ πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα. Το ταξίδι της πορείας με τα 17χρονα παιδιά είναι ένα από τα δυσκολότερα, αλλά και το πιο ευχάριστο ταξίδι. Τα παιδιά αυτά τον προπονητή τον κοιτούν στα μάτια. Αυτό που δέχονται από τον προπονητή, το κάνουν πράξη, με τις δικές τους δυνάμεις, γιατί είναι άλλη η εμπειρία και η σωματοδομή στα 17».

Τέλος, για τα όσα είπε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα του Σαββάτου, τόνισε: «Τους φώναξα στο κέντρο του γηπέδου γιατί τους είδα μερικούς ξαπλωμένους να κλαίνε. Δώσατε την ψυχή σας τους είπα. Μακάρι να αντιμετώπιζαν την ομάδα έτσι και οι εκάστοτε επαγγελματίες παίκτες. Κανείς δεν μπορεί να σας ρίξει ευθύνες. Σηκώστε τα κεφάλια, δεν θέλω να κλαίει κανένας, είστε όλοι μάγκες. Το ίδιο είπα και στα αποδυτήρια. Έχω πάνω από 40 χρόνια στα γήπεδα, λίγες φορές έχω αισθανθεί τόσο έντονη την προσπάθεια των παιδιών, το πίστεψαν πολύ».