Πανελλήνιο Κ21: Μια εξάδα Εβρίτες στο Final 4 Εφήβων του Μαρκοπούλου

Την αυλαία του θα προσπαθήσει να ρίξει αν όλα πάνε καλά το Πρωτάθλημα Εφήβων με τα τελικά και το Final 4 της διοργάνωσης, όπου θα βρεθούν έξι Θρακιώτες με δύο διαφορετικές ομάδες.

Ο λόγος για τις ομάδες του Άρη και του Ηρακλή, οι οποίες είχαν κοντραριστεί και στον τελικό της ΕΣΠΕΘ με το ρόστερ τους αλλά και το τεχνικό επιτελείο να αποτελείτε από αρκετά γνωστά Θρακιώτικα ονόματα.

Ξεκινώντας από τον Ηρακλή, στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Δημοσθένης Τούμπος, Εβρίτης και ο οποίος ανανέωσε με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους μικρούς του “γηραιού” στην κορυφή. Στο ρόστερ του ο Ηρακλής έχει και τον Βαγγέλη Κεσούδη ακραίο από το Σουφλί και τον Θανάση Κεσεσίδη κεντρικό από την Αλεξανδρούπολη και ο οποίος μετά τους αγώνες θα ενσωματωθεί στον Πήγασο Πολίχνής.

Συνεχίζοντας με τον Άρη, ο οποίος φιλοδοξεί μετά από πολλά χρόνια να βρεθεί στο βάθρο Πανελλήνιου Εφήβων μετά από χρόνια διαθέτει τρεις Εβρίτες στο ρόστερ του και οι οποίοι αποτελούν και ακρογωνιαίοι λίθοι της ομάδας, ο λόγος για τον Γιώργο Τέλιο ακραίο και διαγώνιο, Αλέξανδρο Αλεξάκη, κεντρικό και τέλος Παναγιώτη Κάλφα, λίμπερο.